Top consumator

15. 10. 2018
Telefonie:

Retaileri:

BANCI:
Nota: acest top este realizat pe baza frecventei cumulate a aparitiei numelui in toata presa centrala online din ziua curenta.

TOPUL Restaurantelor:


Comunicate de presa:

"Răzmerița" de la NIRO și sprijinitorii din umbră

Monday 23 November 2009
Zilele trecute, atmosfera pașnică de la Complexul "Dragonul roșu" a fost tulburată de o "răzmeriță" a comunității chineze din zonă. Pretextând un protest împotriva introducerii unei taxe în parcarea amenajată, o grupare a comercianților din zonă a distrus barierele electronice, cabinele de taxare și au încercat să pătrundă în birourile administrației, fiind cu greu opriți de serviciul de pază. Tulburări s-au produs și în zilele următoare, în ciuda eforturilor de mediere întreprinse de reprezentanți ai ambasadei chineze.

Târgul locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități a fost un succes

Monday 09 November 2009
Peste 300 de persoane au venit încă de la prima oră la „Târgul locurilor de muncă” destinat persoanelor cu dizabilități, organizat la Clubul Seniorilor din parcul „Plumbuita” de Primăria Sectorului 2 în parteneriat cu Asociația Alternativa 2003, Autoritatea Națională pentru Persoane cu Handicap, Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București, și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1

Monday 09 November 2009
Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă și introduce, începând cu data de 10 noiembrie 2009, un nou sens unic pe strada Maior Gheorghe Șonțu, dinspre strada Uruguay spre strada Mareșal Constantin Prezan.

Prime de căsătorie pentru 191 de familii din Sectorul 3

Monday 09 November 2009
Primăria Sectorului 3 efectuează la sediul DGASPC (bd. 1 Decembrie 1918, nr. 12- 14) în perioada 17-18 noiembrie plățile pe luna octombrie pentru prima de căsătorie, între orele 12.00- 15.00.

În perioada 10- 12 noiembrie se plătesc prestațiile sociale

Monday 09 November 2009
Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului efectuează, în perioada 10- 12 noiembrie, la casierie, plata prestațiilor sociale petru luna octombrie.

Zi de sărbătoare la „Sfântul Nectarie”, din Sectorul 6

Monday 09 November 2009
Complexul de Servicii Sociale Sfântul Nectarie, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a celebrat astăzi patronul spiritual. Cu această ocazie, persoanele rezidente în incinta centrului, precum și beneficiarii serviciilor de recuperare și integrare socială, au asistat la o slujbă religioasă și au luat masa alături de mai mulți invitați.