Top consumator

21. 09. 2018
Telefonie:

Retaileri:

BANCI:
Nota: acest top este realizat pe baza frecventei cumulate a aparitiei numelui in toata presa centrala online din ziua curenta.

TOPUL Restaurantelor:

Fluxuri de știri

Comunicate de presa
"Răzmerița" de la NIRO și sprijinitorii din umbră
Zilele trecute, atmosfera pașnică de la Complexul "Dragonul roșu" a fost tulburată de o "răzmeriță" a comunității chineze din zonă. Pretextând un protest împotriva introducerii unei taxe în parcarea amenajată, o grupare a comercianților din zonă a distrus barierele electronice, cabinele de taxare și au încercat să pătrundă în birourile administrației, fiind cu greu opriți de serviciul de pază. Tulburări s-au produs și în zilele următoare, în ciuda eforturilor de mediere întreprinse de reprezentanți ai ambasadei chineze.
Târgul locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități a fost un succes
Peste 300 de persoane au venit încă de la prima oră la „Târgul locurilor de muncă” destinat persoanelor cu dizabilități, organizat la Clubul Seniorilor din parcul „Plumbuita” de Primăria Sectorului 2 în parteneriat cu Asociația Alternativa 2003, Autoritatea Națională pentru Persoane cu Handicap, Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București, și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.


Știri AMOS News